2009 07 30

idag har jag hunnit med en del :)

mikaela kom hit så gick vi och åt på Jannis, det blev spagetti&köttfärssås. sen hade hon klipp tid kl 4 så jag satt och väntade på henne :)

när hon va klar vid 5 så gick vi och solade, fick ingen färg :( gick vidare till kvantum, sen gick vi till busshållsplatsen. hon skulle åka hem och jag skulle vänta på rickard och kompani, så blev de en sväng till inne på kvantum sen åkte vi (jag, hansson,jannis,tim,halle) ut till ringvägen och grilla o chilla, även matte kom förbi ett tag :)

nu är jag hemma igen, ska snart sova för om jag orkar så ska jag upp tidigt imorrn och åka med in till sthlm o möta matiss som kommer hem ifrån lettland och sen ska ja jobba vid 18 sen blir det fest på kvällen :)

dagens outfit:

dålig bild men..
jeansshorts: Monki
linne/tunika: H&M

blev dock lite kallt vid grillningen menmen, det är ju trots allt sommar ;)

love/M

då var det igång! :)

då är dom första annonserna uppe! :)
tog bara bilderna lite snabbt, så vill man ha bättre bilder så går det absolut att fixa, är det något annat ni undrar så är det bara fråga på :)

får se om det kommer upp nå mer ikväll, annars fortsätter jag imorgon :)

love/M

välkommen!

här kommer jag inom kort lägga upp en hel del snygga kläder som jag tänkt kolla om det finns något intresse för istället för att dom ligger och tar plats i min garderob. de flesta kläderna som kommer upp är oanvända, eller endast använda ett fåtal gånger - allt i ett mycket bra skick! (kläder,skor, smycken, väskor m.m)

jag har en dum vana att bara handla och handla, utan att jag varken behöver/använder det jag köper. 
håll utkik! är övertygad om att du kommer hitta något du gillar :)

information, pris och bilder kommer upp såfort jag fått lite ordning på bloggdesignen :)

love/M

RSS 2.0